Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2007 05:24 - Ама честно ли??? :)
Автор: gohh Категория: Забавление   
Прочетен: 1780 Коментари: 2 Гласове:
0



Интерпретационния модификатор на думите корелира с вътреобщото желание за правилно определяне на модалния фактор в презентативната рекреация на входните сигнали.След това послеобразните деривати на отместените , ударени връзки  се предават за дообработка към фикциозно-конструктивната част,където биват разложени на архетипи и изградени наново според претемпоралните опитности.Самата дума минава през филтрови центрове,където бива ‘съблечена’ смислово и взривоподобно свързана подпрагово с базите данни за кръстосаните съотношения.Новоизградената  палимпсестична структура предполага етимологично заложени модули,които да играят ролята на дъщерни конструкти в следващата фаза на дефиксация.Когато достигне вихрова наситеност тази структура често бива инвертирана неколкократно,за да се отсеят строго нелогичните връзки.След този етап вече „канонизирана”, тя бива предадена за дообработка в холограмно-битиен аспект.Тук вече влизат в действие съзидателните флуктуации,наречени от някои „чистата сила на живота”.Те въздействат на подадената шлифована базисна структура и доизграждат синхронизиран вече с вътрешния модус чисто спекулативен хиперобраз.Оттам вече преработената дума преминава през последния, най-висок праг на сливане с фоновия шум и се възприема едновременно в съответните сензорни центрове.


 


 

ПП Само за забавление! ;)
ППП Всяка прилика с действителни събития може да е напълно умишлена. ;)
ПППП Но,за забавление! :)



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. paoleta - ХАХАХХАХАХАХХАХАХА! Само това ...
06.02.2008 01:39
ХАХАХХАХАХАХХАХАХА! Само това мога да кажа- ХАХАХАХХАХА! Това от учебно помагало за подготовка на кандидат-студенти ли го взе? Така ми звучи... Когато аз кандидатствах, един редактор във вестник седна в статия да изобличи безумията, които ни карат да запаметяваме и...получи възпаление на мозъчната кора! Не се шегувам, даже в болница лежа. Та, така..:)

Привет, поете:)))) Кога пак ще летим на твоя облак на вдъхновението, в прегръдките на Музата????
цитирай
2. gohh - вайй...
09.02.2008 02:00
ама ти защо не каза по-рано? ;) аз се чудя защо нещо все едни такиви шашави мисли са ми в главата...иначе сами си дойдоха при мен тези.. хм..разсъждения :) даже си имат и смисъл ако се повзре човек..пък и виж само в какъв час са ме връхлетели?? как да не са изчекнати? ;)
А Музата...дайте я насам! ;) Мисля,че е нейде в Шри Ланка...ската се на някъде..вероятно се изтяга на някой плаж и й носят от онези изстудените напитки с чадърчето ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gohh
Категория: Изкуство
Прочетен: 102285
Постинги: 51
Коментари: 87
Гласове: 923
Архив